mandag 2. februar 2009

Farger!

1. Hold deg til 2 til 3 farger. 2 er fint, men 3 gjør deg mer fargerrik og interessant. 

2. Ikke vær redd for å blande farger, som du vanligvis ikke ville blandet. Tenk rødt og rosa eller svart og brunt sammen! 

3. Det er kult å ha 2 passende farger og 1 crazy. Tenk deg rosa, lilla sammen med oransje f. eks. 

13 kommentarer:

Isabell sa...

eller masse regnbuefarger! :P

Anonym sa...

Freshe farger er stilig! :)
Jeg burde nok bruke det litt mer, føler jeg er litt kjedlig i forhold til freshe farger på klærne noen ganger! hehe

Elise sa...

Farger er gøøy!

Anonym sa...

Sv: Hvis du ikke har noe pent å si, så ikke si noe :-)

Anonym sa...

Da er det jo greit :) Liker ikke barnemusikken til Kine nå, er mer det at jeg vil ha alt, fordi jeg var fan når jeg var liten. Har blitt en slags bestettelse :O

It's Aggy bitch! sa...

sv: Den katolske kirke ser på homofil praksis som alvorlig brudd på Guds vilje, men det gjelder også mange andre forhold som i likhet med homofil praksis vil ekskludere en person fra å inneha en stilling i Kirken.

men alle mennesker har forskjellige syn på dette, katolikk eller ikke. dette er jo bare kirken sitt syn på ting, jeg er ikke helt enig i alt den katolske kirken sier, men troen er den samme, at jeg tror på det som står i Bibelen og på Gud.

Anonym sa...

Jeg er veldig glad i å bruke brun og sort sammen, jeg bruker helst ikke brunt skjørt og sort blazer liksom. Men brune sko og sorte strømper kan funke, og diverse andre kombinasjoner :)

Rødt og rosa er farger jeg ikke bruker så mye, men har en liten sperre for å mikse de fargene. Men plutselig så skjer det, haha :p

metallicatrollet sa...

jeg må definitivt tørre å bruke mer farger. kanskje du skulle hjulpet meg? ;]

jeg er ikke sikker på hvilke visninger som er åpne. jeg tror det er de fleste? det store spm er vel om en får plass, om en ikke er på gjesteliste etc. men du kan jo sende mail til designerene, mailadresser osv er på www.ofw.no :] kanskje jeg ser deg der? :D

Barbro Andersen sa...

farger er skummelt, men jeg prøver å eksperimentere litt mer. svart er trygt og lett å kombinere - men jeg burde vel egentlig våge å teste ut litt =)

Anonym sa...

Hvem er du til å komme her og fortelle folk at de skal bruke rødt og rosa sammen? For det første kan de tro på deg, for det andre er det ikke du som bestemmer hvilken farger som passer sammen, hvor mange farger man får bruke eller hva som er kult. Det er opp til motegudene, blasfemiske piece of shit.

Anonym sa...

^haha, ingen som trenger å følge de punktene..tenker man selvstendig så gjør man som man vil..
men..jeg digger å kombinere med farger! Om vinteren blir det kanskje litt mindre av det, sikkert pga været..men om sommeren er klesskaptet fullt med fargerike klær..
og du spurte hvor jeg jobber.. jeg jobber som journalist i Nettavisen for øvrig!:)

Anonym sa...

enig!!

Ivana sa...

JEG ELSKER FARGER !!!!!!!!:D